Bestanden overzetten

/Bestanden overzetten
Bestanden overzetten 2017-11-18T12:00:11+00:00

Als u een nieuwe computer heeft aangeschaft, wilt u uw gegevens en bestanden van de oude computer overgezet hebben naar de nieuwe. Echter is dit een lastige klus, dat laat u liever over aan een computerdeskundige.

Data overzetten

Heeft u een nieuwe PC of Mac gekocht en u wilt al uw oude data overzetten naar uw nieuwe aanwinst? Wij zorgen ervoor dat u een backup heeft van al uw gegevens op uw nieuwe computer zodat u uw oude gegevens kunt blijven gebruiken.

Veilig Backup Systeem

Uw waardevolle data gegevens worden veel veiliger bewaard met een PC Reparaties Enkhuizen backup systeem. Denkt u hierbij eens aan al uw familiefoto’s, emails, brieven en belastingaangiftes die u niet kwijt wilt raken. Voor bedrijven is het bijna nog belangrijker om een goede backup te hebben. PC Reparaties Enkhuizen heeft diverse oplossingen en voor iedere situatie de beste oplossing.

  1. Wij kunnen er voor zorgen dat uw gegevens automatisch wordt overgezet naar een externe harde schijf. U heeft er dan geen omkijken meer naar. Indien gewenst wordt er dagelijks, wekelijks of maandelijks een back up gemaakt.
  2. Heeft u meerdere computers in huis dan is een NAS server een goede oplossing voor u. U kunt van alle computers in huis aan back up laten maken naar één centraal punt. Het voordeel van een NAS server is dat u ook buitenshuis, overal te wereld, kunt inloggen op NAS server met uw eigen wachtwoord en uw gegevens kunt inzien.

Computerbestanden definitief verwijderen

Wilt u uw oude computer verkopen? Laat de computer dan door PC Reparaties Enkhuizen opschonen, zodat alle gegevens echt verwijderd zijn. Zo komen uw privé gegevens nooit bij iemand anders terecht.

Verwijderde bestanden terughalen

Eventueel is het ook mogelijk om door middel van een data recovery service eventuele verloren bestanden terug te krijgen. Mocht u betstanden kwijt zijn, zet de computer direct uit en bel ons.

Waarom kiest u voor PC Reparaties Enkhuizen?

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer op werkdagen altijd binnen 24 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

  • Reparatie binnen 24 uur!
  • Gecertificeerde Medewerkers
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

Een afspraak maken

Wij werken in de regio Enkhuizen, Medemblik, Hoorn en Omgeving. Wij kunnen altijd binnen 1 a 2 dagen bij u op locatie zijn, meestal al dezelfde dag wilt u spoedservice binnen 3 uur, of liever in de avond of het weekend ook dat kan.
Bel voor een afspraak met PC Reparaties Enkhuizen naar telefoonnummer 0228 – 851 697 of naar mobiel 06-46974086.
Tijdens dit telefoongesprek kunnen wij voor u beoordelen  of u op afstand geholpen kan worden, of dat een wij bij u thuis het probleem komen verhelpen.
U kunt ook natuurlijk een mail naar ons sturen om een afspraak te maken. info@pcenkhuizen.nl

Of wij bellen u

Contact Info

Berkenlaan 19,
1602 ST Enkhuizen

Telefoon: 0228 - 851 697

Mobiel: 06 - 46 97 40 86

Web: pcenkhuizen.nl