Hulp op afstand

/Hulp op afstand
Hulp op afstand 2018-06-13T16:49:30+00:00

Help! Uw computer is vastgelopen, juist nu u die belangrijke vergadering nog even wilt voorbereiden. U kunt niet op internet en u wilt graag uw jarige kleinkind een e-card sturen. Er zijn veel situaties waarin u uw computerprobleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

Met onze telefonische ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende computerproblemen snel voor u op. Met uw toestemming logt onze ICT-professional op afstand in op uw computer om zo het probleem te verhelpen. Tijdens dit proces kunt u op uw eigen beeldscherm blijven meekijken. Geen stress, maar toch de controle!

U hoeft dus niet thuis te wachten totdat er iemand langs komt en kunt snel weer verder met e-mail checken, thuis werken of een voorstelling reserveren!

Hulp op afstand downloaden

Door dit programma te downloaden op uw PC kunnen wij van afstand via het internet meekijken en de bediening van uw PC overnemen. Download dit programma alleen als u een verzoek van Direct PC heeft ontvangen. Vervolgens klikt u op uitvoeren/installeren. Nadat deze een verbinding heeft opgezet zal er een uniek ID en wachtwoord worden gegenereerd. Geef deze gegevens door aan Direct PC om de Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer u hier door Direct PC wordt gevraagd. Als u twijfelt bel dan ons servicenummer op en dan helpen wij u verder.

Klik voor

Windows

Apple

 

Kunt u mijn computer zo ook sneller maken?

Ja, Wij kunnen uw computer zelfs op afstand sneller maken voor u. Dit terwijl u meekijkt en vragen kunt stellen.

Waarom kiest u voor PC Reparaties Enkhuizen?

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer op werkdagen altijd binnen 24 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

  • Reparatie binnen 24 uur!
  • Gecertificeerde Medewerkers
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

Een afspraak maken

Wij werken in de regio Enkhuizen, Medemblik, Hoorn en Omgeving. Wij kunnen altijd binnen 1 a 2 dagen bij u op locatie zijn, meestal al dezelfde dag wilt u spoedservice binnen 3 uur, of liever in de avond of het weekend ook dat kan.
Bel voor een afspraak met PC Reparaties Enkhuizen naar telefoonnummer 0228 – 851 697 of naar mobiel 06-46974086.
Tijdens dit telefoongesprek kunnen wij voor u beoordelen  of u op afstand geholpen kan worden, of dat een wij bij u thuis het probleem komen verhelpen.
U kunt ook natuurlijk een mail naar ons sturen om een afspraak te maken. info@pcenkhuizen.nl

Of wij bellen u

Contact Info

Berkenlaan 19,
1602 ST Enkhuizen

Telefoon: 0228 - 851 697

Mobiel: 06 - 46 97 40 86

Web: pcenkhuizen.nl